HIROSHIMA NAKA-KU (広島)

Naka significa centre, així doncs, Hiroshima Naka-ku és el centre de la ciutat, allí on vivim.

Aquest és el carrer de casa nostra, més o menys tardem gairebé 10 minuts a arribar a la zona comercial de la ciutat.




Els carrers sempre estan molt nets, i per terra hi ha moltes senyals indicant que no s'ha de fumar ni embrutar. Tothom ho respecta !!!! Pots caminar tranquil·lament que mai trepitjaràs cap xiclet, caramel, ....





Una de les primeres coses que ens va cridar més l'atenció en arribar al Japó és l'embolic de cables que hi ha per tot arreu. Pensàvem: com pot ser que un país tan avançat tingui aquest desastre amb els cables??? ... bé, doncs la resposta és senzilla, no poden enterrar els cables sota terra degut als terratrèmols, n'hi ha tan sovint !!!!!


Quan arribem al final del carrer, estem a la zona comercial. Està tot ple de botigues, i els centres comercials estan a tocar l'un de l'altre. A qui li agrada comprar ... s'hi fa pols !!!!!! Ja fa un any que som aquí i encara no ens hem acabat tots els centres comercials !!!!!






En aquesta zona hi ha HONDORI. Es tracta d'uns quants carrers que estan coberts, i pleeeeeens de botigues !!!!! Això va molt bé per quan plou !!!!







Si vols fer propaganda del teu negoci ... qui necessita penjar un cartell quan pot llogar algú perquè l'aguanti tot el dia i a més a més digui cridant l'oferta ?! Aquest és un ofici molt comú al Japó.











Tant a Hondori com a la resta de la ciutat, és molt típic anar a les sales de màquines !!!! I és molt xulo ja que està ple de llums i colors !!!!




Aquesta és la nostra màquina preferida. S'ha de tocar el tambor depenent dels dibuixets que surten a la pantalla. La millor cançó és la del Doraemon !!!!!




























Una altra zona comercial és el SHAREO. Són uns carrers subterranis plens de botigues. Estan sota els carrers principals de la ciutat.



També hi ha NAGAREKAWA. A la nit és quan hi ha més ambientillo, i ha els pubs i moltes botigues i bars oberts 24 hores. A qualsevol hora pots trobar un lloc per menjar !!!! Per cert ! També és el barri on i habita la màfia, així doncs hi pots anar ben tranquil, en serio !!!!!





Aquest és l'estadi dels HIROSHIMA TOYO CARP, l'equip de baseball professional d'Hiroshima. A l'abril comença la temporada, o sigui que estem esperant per anar-hi !!!!!






Un dels transports públics que hi ha a la ciutat és el tamvia. Circula pels carrers principals i pots anar fins a l'estació de tren o fins al port, com a lloc més lluny. Hiroshima compra tramvies vells a ciutats de tot el món i els arregla perquè puguin tornar a circular. És bonic com queda una ciutat moderna amb aquests tramvies vells.



Unes quantes fotos més del centre ...





Abans de creuar el carrer has d'agafar una bandereta groga perquè els cotxes et puguin veure !!!!!!! Bé, només és pels nens.

1 comentario:

Martin and Therese dijo...

Great blog Nuria, I love the pictures :-)