MIYAJIMA ISLAND

L'illa de Miyajima es troba a la costa de Sanyo, just davant d'Hiroshima, només calen 10 minuts per creuar el mar des del port d'Hiroshima i arribar a Miyajima.


Una de les coses més importants de Miyajima, i un gran símpol japonès és la Itsukushima Shrine, és un temple que té la porta dins al mar. A causa dels canvis de marea, pots arribar-hi caminant fins a tocar-la, això si a l'hora que hi vas tens sort !!!!!!!

Important !!!!! Abans d'entrar als temples japonesos sempre t'has de purificar !!!! A la foto estic amb un amic del David que ens va visitar.



Itsukushima Shrine:





I un dia vam tenir la sort d'enganxar la marea baixa i arribar fins a la porta, que és gegant !!!!!


A l'illa no només hi ha aquest temple, sinó que està plena !!!!!!




I per cert !!!! un altre símbol de l'illa són les cabres !!! n'hi ha per tot arreu !!!



Hi ha la cullera més gran del món !!!! El millor model per remenar l'arròs.












M'estic integrant ...













Aquestes nines de fusta són molt típiques del japó, abans eren les nines amb les que les filles dels grangers jugaven, i ara s'han convertit en un símbol de la cultura. A Miyajima pots comprar totes les que vulguis, però veig molt difícil aconseguir-les totes !!!! N'hi ha un nombre infinit !!!!!




Mireu a qui ens vam trobar de tornada a casa ....





És el FOLLET TORTUGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquest estiu vam tindre la visita del Jaume, la Maria i el Josep i els vam portar a Miyajima, aquí hi ha fots d'ells davant d'algunes de les botigues típiques d'aquest lloc.




3 comentarios:

jaume dijo...

hola

jaume dijo...

joder per fi puc dir algu..

La pagina esta mol be, mol be....pero hi ha una pega. En tots aquestos indrets que mostres; jo tambe hi he estat, ....,...., i no hi surtu. Exijeijo la presencia de la Maria Figueras i meva.

jaume dijo...

mol be mol be